Ідеї для подарунка на День народження - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати
Ідеї для подарунка на День народження

Ідеї для подарунка на День народження

Ідеї для подарунка на День народження

Хочете зробити незвичайний подарунок на день народження коханій жінці, родичу або другу? Подаруйте близькій людині політ на вертольоті. Повітряна подорож подарує імениннику незабутні враження та яскраві емоції. Такий сюрприз залишить приємні спогади на довгі роки.

Польоти приносять непередаване почуття єднання з небом. Подорож на вертольоті не зрівняється з рейсом пасажирського лайнера, де ви просто сидите в кріслі та летите над хмарами. Вертолітна прогулянка здійснюється на невеликій висоті, тому під час подорожі можна милуватися красивими природними пейзажами і пам’ятками міст.

Який вертолітний тур забронювати?

Компанія Helitour надає можливість здійснити неймовірну подорож по небу на гелікоптерах. Для цього фірмою розроблені спеціальні подарункові сертифікати на екскурсійні польоти по Україні. Кожна подорож проходить за власним маршрутом і має фіксовану тривалість. У компанії можна замовити такі вертолітні екскурсії:

  • політ над Києвом тривалістю від 12 до 24 хвилин;
  • політ над Києвом та Межигір’ям — 30 хв.;
  • тривала подорож по небу над мостами Києва та в Межигір’я — 42 хв.;
  • вертолітна прогулянка в Прип’ять та Чорнобиль — 110 хв.;
  • екскурсія в с. Гусинці до церкви на воді — 66 хв.

Піднявшись у небо, учасники туру побачать неперевершену красу столиці. Пасажири зможуть насолодитися пам’ятками Києва з висоти пташиного польоту. Під час екскурсії місто відкривається по новому: пасажири зможуть побачити пам’ятки столиці з незвичайного ракурсу.

Політ в Межигір’ї дозволить відчути розкіш резиденції президента-втікача. На її території розташовані великі мисливські угіддя та паркові зони. Є блакитні ставки та фонтани з квітковими клумбами. Є причали для яхт, тенісні корти і безліч будівель, які рясніють розкішшю. Багато туристів хочуть побувати в резиденції й побачити краси Межигір’я.Екскурсія на вертольоті дозволить оглянути всю територію національного парку, розмір якої становить 140 га, всього за 24 хвилини.

Тур в Прип’ять – це огляд всієї Чорнобильської зони. Пасажири побачать евакуйовані села, електростанцію, охолоджуючий ставок ЧАЕС, Меморіальний парк та багато іншого. Учасники екскурсії відчують масштаб подій і по-новому подивляться на зону відчуження.

Село Гусинці після затоплення опинилося під водою, проте деякі його споруди видніються, коли закінчується весняний паводок. До наших днів зберігся острівець з церквою, яка була побудована ще в 1822 році. Святий храм, якому майже 200 років, не зруйнувався і могутньо підноситься над водою. Незвичайна споруда приваблює мандрівників з різних куточків країни. Повноцінно насолодитися мальовничим образом святині можна за короткий час вертолітної прогулянки.

Як отримати подарунковий сертифікат

Придбати сертифікат на Екскурсійний тур в компанії Helitour можна в будь-який час. Необхідно підібрати потрібну дату і забронювати прогулянку на вертольоті в одне з найкрасивіших місць країни. Оформити замовлення можна на сайті або за номером телефону компанії. Ціна подарункового квитка буде залежати від обраного маршруту та часу польоту. Оплата екскурсії проводиться картами MasterCard і Visa, а також готівкою перед вильотом.

Подарунковий сертифікат має красиво оформлену упаковку — такий презент приємно вразить близьку людину. Іменинник неодмінно буде в захваті від вашої винахідливості. А незабутня подорож на вертольоті подарує максимум яскравих емоцій.

Інші статті

5 причин політати на вертольоті

читати

Як і де політати на гелікоптері?

читати

Чому варто взяти в оренду гелікоптер

читати

Сертифікат на політ —один з найкращих подарунків на День народження

читати