Сертифікат на політ —один з найкращих подарунків на День народження - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати
Сертифікат на політ —один з найкращих подарунків на День народження

Сертифікат на політ —один з найкращих подарунків на День народження

Сертифікат на політ — один з найкращих подарунків на День народження

Хочете зробити незвичайний подарунок, який запам’ятається на все життя? Немає нічого простішого! Подаруйте сертифікат на політ! Це унікальна можливість насолодитися красивими видами з висоти. Екскурсія на вертольоті подаруж яскраві емоції та гарний настрій.

Для любителів гострих відчуттів такий сертифікат стане найкращим подарунком на день народження! Тривалість прогулянки становить від 15 хвилин до декількох годин. Тривалість польоту залежить від обраного вами маршруту. В одному вертольоті може поміститися група людей, що складається з 3-5 чоловік. Оглядова екскурсія над містом стане відмінним подарунком для близьких.

Що можна побачити під час прогулянки

Обравши політ на гелікоптері, ви можете насолодитися природою, пам’ятками столиці. Також компанія Helitour пропонує:

  • Полетіти до Межигір’я та подивитися на резиденцію колишнього президента України, красиві пейзажі Полісся. Всього за 30 хвилин можна побачити все, що знаходиться на території національного парку;
  • Політ за маршрутом Київ-Чорнобиль. Під час цієї екскурсії можна побачити занедбані міста і села, дику природу, місця, де сталася техногенна катастрофа. Вертоліт пролетить над кварталами Прип’яті, також можна буде побачити ЧАЕС. Політ на відміну від пішої екскурсії — це безпечна можливість побачити Чорнобильську зону;
  • Відправитися в подорож, щоб подивитися на храм на воді. Під час прогулянки можна запланувати посадку, яка дозволить детально розглянути храм.

У компанії працюють кваліфіковані пілоти з багаторічним стажем, а перед вильотом кожен транспортний засіб проходить техогляд. Зателефонувавши за номером телефону, можна забронювати дату і час екскурсії або замовити сертифікат, яким іменинник зможе скористатися самостійно. Якщо ви сумніваєтеся, який політ вибрати, наші менеджери допоможуть підібрати екскурсію в рамках зазначеного вами бюджету.

Оригінальний подарунок

Не знаєте, що подарувати чоловікові, дружині, близькому другу або колезі? Хочете порадувати батьків? Обирайте політ на вертольотах, щоб подарувати близьким яскраві враження. На борту вертольота може поміститися компанія з п’яти чоловік, тому ви можете організувати сімейну подорож і розділити емоції з родичами.

Перед кожним вильотом вертоліт перевіряється механіками на предмет технічної справності техніки. Компанія гарантує безпеку під час повітряної прогулянки. Досвідчені пілоти, перевірка вертольотів і страховка пасажирів — це переваги Helitour.

Компанія Helitour пропонує тури в різних цінових категоріях, вартість конкретного польоту залежить від тривалості екскурсії. Щоб уточнити ціну й умови використання сертифіката, слід звернутися за допомогою до менеджера компанії. Обирайте сертифікат на сайті, щоб насолодитися польотом над Києвом.

Інші статті

Ідеї для подарунка на День народження

читати

Як і де політати на гелікоптері?

читати

Чому варто взяти в оренду гелікоптер

читати

5 причин політати на вертольоті

читати