Як і де політати на гелікоптері? - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати
Як і де політати на гелікоптері?

Як і де політати на гелікоптері?

Як і де політати на вертольоті?

Політ на вертольоті — це джерело отримання позитивних емоцій і несподіваних вражень, приправлених почуттям адреналіну. Пасажирський переліт на літаку не зрівняється з повітряною прогулянкою по небу на гвинтовому транспорті.

Подорож на гелікоптері це зовсім інша справа — можна неспішно милуватися красотами природи і пам’ятками міста. Насолодитися чистим повітрям, відчути навантаження на тіло при піднятті гелікоптера на висоту і відчути себе вільним, немов птах, можна тільки під час польоту на вертольоті.

Хочете відчути незрівняне ні з чим почуття висоти — забронюйте в компанії Helitour вертолітний тур з екскурсією в одне з найкрасивіших міст України. У політ на гвинтовому літальному апараті можна взяти з собою друга або цілу компанію.

Мрієте вразити дівчину — влаштуйте романтичну подорож на вертольоті. Така прогулянка наповнить відносини новими фарбами і залишить позитивні спогади на довгі роки. Хочете здивувати близьку людину? Подаруйте їй прогулянку по небу на День народження. Такий презент не зрівняється з іншими цінними подарунками, так як почуття єднання з небом може подарувати тільки вертолітна подорож.

Різноманітність прогулянок по небу

Компанія Helitour надає клієнтам безліч варіантів повітряних прогулянок, завдяки яким вся країна заграє новими фарбами. Під час польоту над містами пасажири повною мірою відчують дух української культури. Туристам відкриються види на святі та пам’ятні місця, на архітектурні споруди, річки та ліси. В компанії можна забронювати:

  • чартерні вильоти;
  • екскурсійні тури;
  • хелі-скі;
  • романтичний політ для двох;
  • весільний гелікоптер.

Чартер дозволяє швидко переміщатися з одного міста в інше. Чартерний рейс — простий і зручний метод подорожі в межах країни. Вам не доведеться підлаштовуватися під розклади поїздів і автобусів, так як компанія організовує виліт в обраний для вас час. Клієнти самостійно вибирають маршрут і місце посадки.

Екскурсія на вертольоті — захоплююча подорож в повітрі. Можна насолоджуватися видом з вікна й відобразити на фото незвичайні пейзажі та знамениті пам’ятки міста. На прохання клієнта пілот може кілька хвилин парити в небі над тією ділянкою землі, яка найбільш сподобалася. За цей час пасажири можуть зробити не тільки фотографії, але й відео.

Які екскурсійні тури користуються найбільшою популярністю?

Екскурсії проводяться в будь-який час року, тому всі бажаючі можуть помилуватися зеленими долинами, засніженими лісами та шумними містами в зручний час. У весняно-літній період туристи часто бронюють такі вертолітні тури:

  • політ над Києвом;
  • політ в Межигір’я;
  • політ в с.Гусинці;
  • екскурсія в Прип’ять.

У зимовий час любителі екстриму вибирають хелі-скі. Вертоліт піднімає пасажирів в гори та висаджує туристів на бажаній висоті в незайманих снігових покривах. Мрієте здійснити спуск на лижах чи сноуборді з самої вершини гори? Швидше бронюйте вертоліт для польоту в Карпати.

Зробити коханій людині сюрприз і перетворити звичайний день в свято можна, забронювавши вертоліт для двох. Відчуття перевершать всі очікування — неймовірна пригода залишиться в пам’яті на все життя.

Молодята часто замовляють вертоліт для весільного торжества. Повітряна подорож приносить закоханій парі багато яскравих емоцій і незабутніх вражень. Якщо ви є гостем на весіллі і не знаєте, що подарувати, презентуйте молодятам подарунковий сертифікат з екскурсією. Вони достойно оцінять такий подарунок.

Інші статті

5 причин політати на вертольоті

читати

Ідеї для подарунка на День народження

читати

Чому варто взяти в оренду гелікоптер

читати

Сертифікат на політ —один з найкращих подарунків на День народження

читати