Чому варто взяти в оренду гелікоптер - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати
Чому варто взяти в оренду гелікоптер

Чому варто взяти в оренду гелікоптер

Чому варто взяти в оренду вертоліт

Переліт на вертольоті — найзручніший спосіб подорожі, який економить час. Бізнесмени, заможні люди та багато туристів, які цінують особистий час, часто замовляють оренду гелікоптера в компанії Helitour. Треба швидко дістатися у віддалений куточок країни? Не проблема. Наша компанія організовує вильоти з Києва за різними маршрутами.

Клієнти можуть замовити чартерний рейс, екскурсійний тур або забронювати повітряне судно для весільного торжества. Хочете піднести ексклюзивний подарунок близькій людині на день народження — придбайте подарунковий сертифікат на одну з екскурсій. Такий презент гарантовано вразить іменинника.

Повітряна подорож — подія яскрава та пам’ятна. Кожна людина хоча б раз мріяла доторкнутися до хмар і, пролітаючи над землею, подивитися на мальовничі долини, ліси, гори і пам’ятки міст. Кожен політ принесе масу яскравих емоцій, які запам’ятаються на все життя.

Деякі люди планують польоти заздалегідь, хтось наважується на інтригуючу подію спонтанно, а для когось прогулянка на вертольоті стане чудовим сюрпризом. У всіх випадках пасажирам гарантовані незабутні враження, які залишаться в пам’яті назавжди. Порадувати рідну людину або здійснити свою мрію можна в будь-який час: компанія організовує виліт в зручну для вас дату.

Чому варто замовити гелікоптер саме в Helitour?

Компанія Helitour —це дружна команда професійних фахівців, що працюють над організацією екскурсійних вертолітних турів, чартерних перельотів та вантажних перевезень. Вильоти здійснюються з повноцінним контролем безпеки і згідно з усіма правилами. Вертольоти обслуговуються досвідченими техніками, які регулярно проводять перевірку загального стану обладнання.

Орендуючи вертоліт, клієнти можуть бути впевненими в надійності і безпеці кожної моделі. Плануючи виліт, варто врахувати, що компанія пропонує:

  • невисокі ціни на бронювання вертольота;
  • великий вибір різноманітних маршрутів;
  • різну по пасажирмісткості сертифіковану техніку.

Загальна ціна оренди буде залежати від кількості пасажирів і тривалості польоту. Враховуючи відгуки клієнтів, які раніше скористалися послугами бронювання, можна сказати, що політ на вертольоті має прийнятну вартість. Люди із середнім рівнем доходу можуть запросто скористатися даною послугою.

Компанія Helitour надає вертольоти різних моделей, які вміщують від двох до шести пасажирів. Особливість оренди полягає в тому, що, чим більша кількість людей летить, тим дешевше обходиться ціна екскурсійного туру для кожного.

Організація пропонує маршрути за різними напрямками. Клієнти можуть обрати оглядовий тур над Києвом та Прип’яттю. Пасажири можуть також полетіти в Межигір’я та подивитися на знамениту резиденцію колишнього президента. Багато туристів вибирають екскурсію в село Гусинці, так як мріють побачити святу церкву, яка підноситься над водою.

Хто часто бере в оренду чартерний вертоліт?

Чартерні рейси бронюються за бажанням клієнтів —пілот доставить пасажирів в будь-яку точку країни. Є можливість зробити посадку на будь-якій рівній місцевості, будь то місто, ліс або гори. Туристи часто бронюють чартер для того, щоб потрапити в незвичайне місце, куди важко дістатися пішки або на автомобілі. Завдяки перельоту на вертольоті можна насолодитися первозданною природою й мальовничими видами.

Бізнесмени орендують вертоліт для ділових зустрічей, коли потрібно потрапити на конференцію в короткі терміни. Молодята, які хочуть зробити ефектним і незабутнім головний день у своєму житті, бронюють вертоліт на весілля. Молоді зможуть політати над містом, подивитися визначні пам’ятки, зробити фотосесію та ефектно з’явитися перед гостями.

Інші статті

Сертифікат на політ —один з найкращих подарунків на День народження

читати

5 причин політати на вертольоті

читати

Ідеї для подарунка на День народження

читати

Як і де політати на гелікоптері?

читати