Чартерный рейс в Винницу - чартерные полеты на вертолете в Винницу ➤ заказать чартер на вертолете по Украине ➤ цена полета на вертолете - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Чартер до Вінниці на вертольоті — оперативний персональний транзит

Незважаючи на те, що чартерні рейси не є нововведенням транспортних послуг для подолання значних відстаней без наземних перешкод, замовлення персонального вертольота для повітряного переміщення невеликої групи або особистого транзиту має безліч переваг перед авіаційними чартерами.

Це не просто зручний і вигідний, як в плані економії часу, так і підвищеного комфорту, повітряний транспорт, але ще і має ряд позитивних моментів, пов'язаних з особливостями взльоту і посадки, а також висоти переміщення. Вертольоту не потрібна злітно-посадкова смуга, оскільки він може піднятися в повітря і приземлитися вертикально, для чого буде потрібно лише обладнана відповідно до правил територія в межах міста, або заміський майданчик мінімум в 25 м діаметром. Це дає додаткові можливості термінової доставки пасажирів в безпосередню близькість до цільового об'єкта — не потрібно відправлятися в аеропорт і потім витрачати час на транзит по місту до необхідного об'єкта.

Крім того, гелікоптер забезпечує візуальний огляд території, над якою пролітає і можливість ефектних аерозйомок, в той час як з висоти руху літака видно лише красиві хмари, та й можливість відзняти фотокадри досить обмежена невеликими ілюмінаторами.

Великий бізнес не тільки ставить завдання, але і відкриває можливості. Наприклад, є варіант придбати свій власний повітряний транспорт, але якщо персональні польоти відбуваються нерегулярно, то постійно утримувати вертоліт - не оптимальне рішення. У цьому випадку розумно просто здійснювати замовлення чартерного польоту на вертольоті в міру необхідності.

Таким чином, якщо потрібно терміново вилетіти до Вінниці для вирішення бізнес-завдань, особистих або побутових питань, або просто є бажання приємно і з користю провести дозвілля, відвідавши місто з метою екскурсії на вікенді, варто замовити вертоліт Київ-Вінниця в компанії Helitour.

Польоти до Вінниці чартерними рейсами від Helitour: безпека, комфорт, сервіс

Наша компанія забезпечує чартерні комфортні перельоти по всій Україні. Вертольоти є різних категорій, як для здійснення короткочасних польотів, так і подолання значних відстаней. Чартери у великі міста України забезпечуються вертольотами високого рівня комфорту, розрахованого на відносно тривалий переліт, від години до декількох годин.

Зручний і затишний салон, комфортний мікроклімат всередині кабіни в будь-який сезон, а також безпечний транзит з презентабельним видом сучасних повітряних машин парку Helitour забезпечать престижність польоту і максимальну ергономіку пасажирів. Для вертольота важлива видимість, оскільки він не летить виключно по контрольованих повітряних коридорах, як літаки, що є і перевагою, і недоліком. У денний час немає перешкод, за винятком екстремальних, які заважають видимості при русі як наземного, так і повітряного транспорту. Також в темний час доби вертольоти не здійснюють рейси — приземлення на точку має відбутися до заходу сонця в будь-який сезон року.

Як замовити вертолітний переліт до Вінниці прямо зараз?

Надішліть попередню заявку на чартерний рейс до Вінниці в будь-який час доби. Це можна зробити швидко в режимі онлайн з сайту компанії Helitour. Наші менеджери зателефонують і обов'язково уточнять всі нюанси перельоту, підберуть відповідний гелікоптер, та озвучать вартість. Врахуйте, що перельоти на вертольоті відбуваються виключно в денний час (посадка повинна бути завершена до темряви), так що потрібно заздалегідь планувати час вильоту з урахуванням необхідного терміну перельоту і часу подальшого приземлення в пункті призначення.

Наш інстаграм