Чартерный рейс в Полтаву - чартерные полеты на вертолете в Полтаву ➤ аренда вертолета в Украине ➤ цена на сертификат на полет на вертолете - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати
Чартерний рейс в Полтаву

З Києва до Полтави всього за півгодини!

Саме стільки займе переліт, в той час як на власному авто на дорогу буде потрібно не менше 4 годин. Автобусом значно довше, з урахуванням зупинок по дорозі і більш низькій швидкості. Щоб дістатися за 30 хвилин, не обов'язково замовляти квитки на літак, вигідніше скористатися чартерним рейсом на гелікоптері. Наша компанія Helitour пропонує вертольоти, які набагато мобільніше літаків, їм не потрібна злітна смуга, вони можуть сісти практично на будь-якому майданчику, розміром в 25-30 квадратних метрів. Пасажирів приймають вертольоти Robinson R44(на 3 осіб), Eurocopter EC120( вміщує 4 осіб), Bell 407( для 5-ти осіб), всі пілоти досвідчені і надійні, у компанії є всі необхідні ліцензії та сертифікати.

Дивовижні види Полтави

Наші послуги затребувані для міні-екскурсій, комфортний політ не тільки економить сили подорожуючих, але і час: замість 8 годин, витрачених на дорогу туди і назад, політ займе всього годину. Не потрібно стояти в заторах і потім витрачати час на відпочинок після довгої дороги. Ви, як за помахом чарівної палички, всього за 25-30 хвилин перенесетеся зі столиці в Полтаву — відоме старовинне місто України.

Здесь можно увидеть:

  • Круглу площу і Корпусний сад з дивовижними пам'ятками архітектури;
  • Алею героїв Гоголя з Тарасом Бульбою, Солохою та Вакулою;
  • музей-садибу Котляревського, де понад 5 тисяч експонатів;
  • пам'ятник Полтавській галушці, дотик до якої дарує удачу та достаток;
  • ротонду Дружби народів на Івановій горі, яку називають сьомим дивом Полтави та багато іншого.

А ще можна відвідати гастрономічний центр і спробувати справжні полтавські галушки, якими так славиться цей край. Переліт на вертольоті допомагає викроїти фактично ще один день на перебування в цьому дивовижному місті. Тут можна відзначити пам'ятну дату або зустріч давніх друзів, разом з подорожжю по повітрю учасники отримають незабутні враження. Приймаємо і заявки від бізнесменів, вчених, вчителів, які поспішають на ділові зустрічі та конференції, коли дуже важливо заощадити сили і час.

Наші умови і можливості

Компанія Helitour вже не один рік займається чартерними рейсами, має хорошу репутацію та досвідчених фахівців. Такі поїздки більш вигідні для пасажирів, оскільки обходяться дешевше, ніж авіаквитки. Чим більше бажаючих, тим нижча вартість перельоту. Грає роль і ціна оренди тієї чи іншої моделі вертольота, але ці деталі ми завжди обговорюємо з клієнтами.

Обмежень на поїздку немає, крім, хіба що, страху висоти. Тому кщо плануєте зробити сюрприз друзям або рідним, обов'язково уточніть цей момент. Якщо мова про екскурсію для школярів, то їх приймаємо тільки в супроводі дорослих, вікове обмеження до 16 років, старші можуть відправлятися самостійно.

Несподіваною перешкодою може стати погода, польоти заборонені в снігопад і грозу, а ось дрібний дощ або легкий сніжок не є перешкодою, в кабіні тепло і комфортно, передбачена система обігріву. Щоб забронювати політ, потрібно зайти на наш сайт і зв'язатися по номеру телефону, зазначеному на сайті, бажано робити це за 2-3 дні до запланованої дати. Знайти нас дуже легко, аеродром розташований на території Гідропарку, дістатися від центру Києва можна за 15 хвилин, для власників особистого автотранспорту передбачена парковка.

Наш інстаграм