Чартерные полеты на вертолете в Николаев ➤ заказать чартер на вертолете по Украине ➤ стоимость перелета на вертолете в Николаев - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Чартер в Миколаїв: швидко, вигідно, просто

Сьогодні чартерні рейси користуються популярністю нарівні з рейсами авіакомпаній, оскільки тут немає пересадок, та й квитки обходяться дешевше. Ще вигідніше чартери на вертольотах, адже ця техніка здатна приземлитися в місцях, де літак не зможе, оскільки йому потрібна злітна смуга. Наша компанія Helitour вже не перший рік пропонує жителям і гостям Києва таку послугу, як чартерні рейси в Миколаїв і не тільки. Досвідчені пілоти забезпечать доставку пасажирів в комфортних умовах.

До списку маршрутів входять Чернігів, Луцьк, Рівне, Житомир, Львів, Київ, Тернопіль, Ужгород, Івано-Франківськ та безліч інших українських міст. Замовивши чартерний рейс в Миколаїв, клієнт прибуде туди за значно коротший термін, ніж поїздом або автомобілем.

Наші пропозиції

Чартер перекладається з англійської, як "оренда судна " – це прекрасна можливість замовити переліт з точки в точку, в заданий час. Зручний тим, що пасажир потрапляє в потрібне місто, минаючи довгі пересадки, що дуже вигідно для термінового відрядження або корпоративного відпочинку. До того ж, політ обійдеться дешевше, ніж стандартний, особливо, якщо мова про перевезення кількох людей.

До послуг клієнтів – вертольоти Robinson R44, Eurocopter EC120, Bell 407, які вміщують від 3 до 5 пасажирів.

Чому вигідно летіти в Миколаїв чартерним рейсом на вертольоті:

  • висока швидкість, летимо без заторів та зупинок, час на дорогу скорочується уп'ятеро;< / li> < li>посадка практично в будь-якому місці, незалежно від наявності злітної смуги, досить ділянки близько 25-30 квадратних метрів;
  • надійність – ми гарантуємо безпеку пасажирів, як і доставку в будь-яку точку призначення.

Конференції, ділові зустрічі, відпочинок в компанії, перевезення товарів – всі ці поїздки вимагають часу на дорогу, а ми допомагаємо його заощадити для відпочинку.

Ціни та умови

Вартість чартерного рейсу залежить від моделі гелікоптера та кількості пасажирів. Чим більше пасажирів, тим дешевше політ для однієї людини. Грає роль і дальність, адже переліт в Карпати вимагає більше витрат, ніж до Харкова. Але поїздка в Миколаїв обійдеться в помірну суму, так що варто скористатися вигідною можливістю заощадити не тільки на витратах, але і на часі, витраченому на поїздку. Оплатити послугу можна і за готівковий, і за безготівковий розрахунок.

Якщо виникають складнощі з погодними умовами, ми орієнтуємося на прогноз синоптиків заздалегідь і намагаємося скорегувати час вильоту або перенести його на наступний день, але тільки після обговорення умов з клієнтом. У разі, коли такий варіант неприйнятний, повертаємо гроші.

Знайти нас нескладно, аеродром розташована на території Гідропарку, передбачена парковка для транспорту. При необхідності домовляємося з клієнтами, щоб забрати їх у зазначеній точці за містом, якщо там знайдеться місце для посадки вертольота. Компанія Helitour завжди готова до співпраці, обговорити умови і зробити замовлення можна за телефоном, вказаним на сайті.

Наш інстаграм