Чартерный рейс в Луцк - чартерные полеты в Луцк на вертолете ➤ аренда вертолета в Украине ➤ цена на сертификат на полет на вертолете - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Чартерний рейс до Луцька

Велика частина жителів України знає, що дістатися з Києва до Луцька можна на автомобілі або залізницею. Однак для людей, чий час обмежений і дорогий, це не завжди зручно. Оптимальним видом подорожі в цьому випадку стане вертолітний чартер. Замовити політ в Helitour можна на будь-яку зручну дату, що дуже комфортно для тих, хто цінує кожну хвилину, не хоче стояти в пробках, підлаштовуватися під розклад поїздів. Переліт Луцьк-Київ займає всього 2,5 години (на автомобілі цю ж відстань можна подолати за 5 годин 8 хвилин). Політ проходить без дозаправок. Крім того, що ви заощадите час та з комфортом доберетеся в пункт призначення, політ вас вразить. Побачити півкраїни з висоти — відмінний спосіб провести час в польоті.

Переваги перельотів на гелікоптері

Головна вимога до перельоту — комфорт.Якщо вам зручно, то відпочинок принесе максимальне задоволення, а робота буде більш продуктивною, адже не доведеться відволікатися на дрібниці. Вертолітний чартер з Києва — найзручніший спосіб переміщення, який має ряд особливостей і переваг:

  • Швидкість — переліт туди й назад займає 5 годин. Про тривалість стоянки в Луцьку ви можете домовитися додатково, якщо плануєте недовге перебування в місті;
  • Комфорт — вам не доведеться їхати в машині по не найкращим дорогам і нудитися в заторах, підлаштовуватися під розклад поїздів. Дату вильоту плануєте самі;
  • Вибір гелікоптера — в нашому авіапарку є гелікоптери як для індивідуальних мандрівників, так і для груп;
  • Вартість — всі переваги подорожі повністю окупаються демократичною ціною;
  • Пізнавальність — протягом усього польоту можна побачити більшу частину країни, що неодмінно сподобається туристам;
  • Безпека — в штаті компанії працюють досвідчені пілоти з високою кваліфікацією і всіма необхідними сертифікатами. Гелікоптери проходять ретельний технічний огляд перед кожним польотом;
  • Страховка — страхування життя пасажирів є обов'язковою процедурою. Страховий поліс входить в пакет документів клієнта.

Чартер на вертольоті дозволяє швидко, зручно і безпечно дістатися до Луцька в будь-який зручний для вас час. Якщо за погодними умовами політ буде неможливим, то вам будуть запропоновані альтернативні дати або повернуті гроші. Перед подорожжю ви зможете познайомитися з вашим пілотом, пройти детальний інструктаж з правил безпеки під час перельоту.

Чим цікавий Луцьк?

Луцьк — красиве стародавнє місто на заході України. Близьке розташування до кордону з Європою робить його привабливим не тільки для туристів, але і для бізнесу. Якщо для підприємців місто привабливие географічною близькістю до Європи, то мандрівникам тут теж знайдеться чимало занять. У місті є, на що подивитися: старі райони, затишні кав'ярні, церкви, музеї, зоопарк, знаменитий замок Любарта. При відвідуванні останнього разом зі вхідним квитком краще відразу ж придбати додаткову екскурсію в вежу в супроводі гіда.

Чому варто звернутися саме до нас? Головними особливостями нашої компанії є відповідальність та високий рівень обслуговування клієнтів. Замовити політ до Луцька в Helitour можна будь-яким зручним для вас способом: ви можете залишити заявку на нашому сайті, написати нам на пошту або зателефонувати. Наші оператори зв'яжуться з вами в найкоротші терміни і уточнять всі деталі та побажання до подорожі.

Наш інстаграм