Чартерный рейс в Кривой Рог - чартерные полеты в Кривой Рог на вертолете ➤ аренда вертолета в Украине ➤ цена на сертификат на полет на вертолете - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Чартерний рейс в Кривий Ріг

Чартерний рейс в Кривий Ріг

Компанія Helitour займається організацією вертолітних перельотів по Україні. Звернувшись до нас, можна замовити чартерний рейс в Кривий Ріг для приватної особи або групи людей. Всім, у кого немає бажання витрачати час на поїздку в поїзді, автомобілі або маршрутному таксі, варто скористатися послугами нашої компанії і відправитися в дорогу разом з досвідченим пілотом

Тривалість поїздки на легковому автомобілі за маршрутом Київ-Кривий Ріг становить 5 годин 54 хвилини (420 км). Чартер швидше в 5 разів, що дозволяє дістатися в місто менше ніж за 1,5 години. Під час польоту можна насолодитися красивими видами і пам'ятками Кривого Рогу.

Для оформлення броні на рейс слід зателефонувати за контактним номером телефону, щоб узгодити з оператором зручний час для здійснення польоту.

Переваги чартерного рейсу

Польоти на вертольотах популярні серед українців, які змушені часто відвідувати різні міста. Послугами компанії часто користуються бізнесмени, банкіри, представники фірм, які регулярно відвідують філії своїх компаній, розташовані в різних куточках України. В день у ділових людей може бути кілька зустрічей в різних містах країни, тому перельоти на вертольотах дозволяють їм:

  • заощадити час на дорогу;

  • вчасно прибути на зустріч;

  • подолати великі відстані в комфортних умовах;

  • уникнути пробок і аварій, інших позаштатних ситуацій на дорогах.

В авіапарку компанії кілька вертольотів різної пасажиромісткості, серед яких є ті, які підійдуть для перевезення групи, що складається з декількох осіб, або однієї приватної особи.

Компанія Helitour надає якісні послуги і відповідально ставиться до своєї роботи. Перш ніж почати займатися діяльністю з організації польотів на вертольотах, ми отримали ліцензію на перевезення пасажирів по Україні. Повітряним транспортом керують тільки досвідчені пілоти з багаторічним досвідом роботи. Тому безпека пасажирів гарантована.

Перед здійсненням чартерного перельоту в Кривий Ріг або будь-які інші міста країни кожен вертоліт перевіряється техніком на аеродромі в Гідропарку на предмет наявності несправностей. Крім того, кожен пасажир на час перельоту страхується, що також є перевагою Helitour.

Що подивитися в Кривому Розі?

Під час польоту можна побачити не тільки центральну частину міста, але і його околиці. На проспекті Миру розташована Георгіївська дзвіниця, яка вважається святим місцем, куди люди приходять для духовного очищення. Будівля була розписана руками майстрів Криворізької іконописної школи ім. А. Рубльова.

На вулиці Чорновола розташована церква Різдва Христового, яка була заснована в 1886 році. На площі 30-річчя Перемоги знаходиться Спасо-Преображенський собор, який в 2003 році був освячений київським митрополитом Володимиром.

Крім архітектури, можна насолодитися видами водоспаду Білі Камені, а також скелями Орлине Гніздо та Мала Орлинка. В околицях Кривого Рогу розташоване озеро Чаша, водоспад Західний і Східний, Сланцеві скелі, Біла гора. Після відвідин Кривого Рогу можна замовити вертолітний політ над Києвом. Це незвичайний варіант відпочинку, який залишить враження на довгі роки. Наша компанія пропонує різні варіанти польотів, щоб пасажири могли підібрати оптимальний час і вартість.

Наш інстаграм