Чартерный рейс в Хмельницкий - чартерные полеты в Хмельницкий на вертолете ➤ аренда вертолета в Украине ➤ цена на сертификат на полет на вертолете - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати
Чартерний рейс в Хмельницький

Чартерний рейс в Хмельницький

Чартерний рейс до Хмельницького

Якщо виникає необхідність швидко дістатися в інше місто, завжди можна скористатися послугами компанії Helitour. Ми займаємося організацією чартерних рейсів по Україні для груп та індивідуальних пасажирів. Чартерний рейс до Хмельницького дозволяє заощадити час і вчасно прибути на зустріч.

На автомобілі поїздка за маршрутом Київ-Хмельницький займе 4 години 35 хвилин (320 км). Переліт на вертольоті в 5 разів швидше, що дозволить дістатися до пункту призначення менше, ніж за годину. Перевагою польоту є не тільки швидкість, але і можливість насолодитися прекрасними видами природи, міськими пам'ятками.

Зателефонуйте за номером, який вказаний на сайті, щоб забронювати рейс. Оператор підбере зручний час і відповідний гелікоптер, оскільки різні моделі розраховані на перевезення різної кількості пасажирів. Менеджер відразу ж озвучить і вартість перельоту.

Переваги чартерного рейсу

В Україні польоти на гелікотері давно вже перестали бути тільки популярною розвагою. Вони користуються попитом у бізнесменів, представників великих компаній, які часто літають по країні. Компанія Helitour може організувати політ в екскурсійних, розважальних цілях, коли є бажання подивитися на місто з висоти. Але якщо вам потрібно терміново відвідати інший населений пункт країни по роботі або особистих справах, ми швидко підберемо час і організуємо чартерний рейс.

Чому варто скористатися чартером? Він дозволить:

  • заощадити час на дорогу;

  • дістатися в інше місто в комфортних і безпечних умовах;

  • уникнути затримок, які виникають на дорогах внаслідок заторів, аварій, ремонтних робіт.

До того, як почати займатися організацією польотів на вертольоті по Україні, компанія Helitour отримала офіційну ліцензію, що дозволяє перевозити пасажирів повітряним транспортом. Тому ви можете бути впевнені в безпеці перельотів. Для організації чартерних рейсів ми використовуємо абсолютно справну техніку, яка перевіряється техніком перед кожним вильотом.

У нас працюють тільки досвідчені фахівці, включаючи професійних пілотів. Перед вильотом кожен пасажир проходить обов'язковий інструктаж. На час польоту всі наші клієнти отримують страховку.

Пам'ятки Хмельницького

Родзинкою міста є невеликий острів любові, який розташований на річці Південний Буг. Недалеко від річки розташувався парк ім. Михайла Чекмана. Тут можна відвідати звіринець з тваринами, покататися на атракціонах, насолодитися красивими пейзажами.

Собор Різдва Богородиці вважається однією з найстаріших споруд міста. Він побудований в стилі класицизму. Свято-Георгіївський храм раніше знаходився на території військового містечка і використовувався в якості полкової церкви. Побудований храм у візантійському стилі. Покровський кафедральний собор розташований недалеко від місця, де раніше знаходилася невелика церква Покрови Пресвятої Богородиці.

Після відвідування Хмельницького можна замовити вертолітний тур над Києвом, щоб насолодитися красою столиці. Також можна полетіти на вертольоті в Межигір'я, щоб з висоти пташиного польоту побачити резиденцію Януковича. Це відмінний варіант провести вихідні і отримати незабутні враження.

Наш інстаграм