За який час до польоту необхідно бронювати тур ? - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

За який час до польоту необхідно бронювати тур ?

Забронювати політ на вертольоті над Києвом в компанії Helitour

Зараз у кожного є можливість злетіти в повітря, немов птах, побачити рідне місто і його околиці з зовсім іншого ракурсу, і відчути все це. А потім, спустившись на землю, довго згадувати отримані враження.

Компанія Helitour може організувати Політ на вертольоті над Києвом в будь-який час року. Але головне попередньо вибрати дату і забронювати її, так як бажаючих насолодитися повітряною прогулянкою досить багато. Якщо погодні умови для перельоту виявляться сприятливими, Захід обов’язково відбудеться. Так коли ж потрібно планувати? Чим раніше, тим краще, особливо якщо вам необхідно, щоб політ відбувся в певний час і дату. Для того щоб його забронювати, потрібно зв’язатися з нашими менеджерами. Це доступно найзручнішими способами. У нас є онлайн-чат, за допомогою якого ви зможете швидко здійснити бронювання. Є можливість зв’язатися з нами по телефону. Ми також є в соціальних мережах, де ви зможете залишити нам особисте повідомлення.

Якими мають бути умови для польоту?

Для незабутнього і безпечного польоту важливо, щоб в обраний день не йшли опади, а горизонтальна видимість була б не нижче ніж 2 000 м. Також важлива і хмарність, межі якої не повинні перевищувати 200 м, а швидкість вітру біля землі повинна бути не більше 12 м/c.

Найкомфортнішим часом для польоту в літній період прийнято вважати ранок до 12 годин і вечір за годину до заходу сонця. Взимку протягом усього світлового дня зберігаються сприятливі умови для польоту. Навіть якщо на вулиці буде прохолодно, не варто боятися того, що ви замерзнете. У сучасних вертольотах, наявних в парку нашої компанії, присутня система опалення та вентиляції, яка забезпечує максимальний комфорт в умовах польоту.

Польоти на вертольоті над Києвом-нові можливості для кожного

Завдяки польоту на вертольоті кожен зможе отримати незабутні відчуття від почуття висоти. Це можливість потрапити навіть у найвіддаленіші місця за мінімальну кількість часу. Ви зможете по-новому поглянути на здавалося б звичні речі.

Вам будуть надані максимально комфортні умови. У кабіні пануватиме відносна тиша, а використовуючи навушники з високим ступенем шумопоглинання, ви зможете комфортно спілкуватися. І при цьому не потрібно буде підвищувати голос.

Використовувані нами гелікоптери дадуть можливість панорамного огляду, за рахунок своїх технічних особливостей. Здається, що вікна присутні з усіх боків. Під час польоту ви зможете робити фотознімки, відобразивши це унікальну та неповторну подію.

Політ на вертольоті не можна порівняти з переміщенням на літаку. Ви зможете попросити пілота піднятися вище або знизитися і він, якщо це можливо, обов’язково здійснить побажання. Літаючи на вертольотах, можна відчути красу неба, оцінити його неоднорідність. Завдяки приголомшливому огляду межі вертольота просто не помічаються. Замовте в компанії Helitour Політ на вертольоті над Києвом, щоб поспостерігати над галасливим містом зверху, оцінити навколишню красу і просто насолодитися почуттям свободи. Не відмовляйте собі в такому задоволенні!

Повернутись на головну