Де я можу ознайомитися з ліцензіями на перевезення пасажирів ? - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Де я можу ознайомитися з ліцензіями на перевезення пасажирів ?

Нові емоції та яскраві враження

Дуже часто багато хто з нас стикаються з проблемою вибору подарунка на День народження, річницю весілля, будь-який інший пам’ятний день для своїх коханих, близьких родичів і друзів, та й себе іноді хочеться порадувати чимось новеньким. Більшість людей мають все необхідне в своїй оселі і мало кого порадує нова ваза або шкатулка отримана в подарунок, а ймовірність вгадати з правильним вибором парфумерії, косметики або одягу вкрай низька. Вибір будь-яких товарів зараз настільки величезний, що догодити з матеріальним подарунком буде не просто, інша справа – якщо порадувати кохану людину, друга або родича новими емоціями і враженнями, та й собі завжди приємно влаштувати маленьке свято.

Масажі і косметичні процедури вже не в тренді, інша справа — подарувати можливість політати на гелікоптері в Києві, або побалувати себе. Оскільки під час польоту ваше життя, так чи інакше, наражається на небезпеку, то перед тим як політати на вертольоті в Києві необхідно переконатися в тому, що обрана вами компанія володіє всіма дозвільними документами на право перевезення пасажирів. Всім цим вимогам відповідає компанія Helitour.

Де я можу ознайомитися з ліцензіями на перевезення пасажирів?

Дотримання всіх передбачених законодавством нашої країни вимог до перевезення пасажирів — головна конкурентна перевага компанії Helitour. Компанія не просто декларує наявність всіх необхідних дозвільних документів, а й розмістила їх скан-копії на своєму офіційному сайті в розділі “Ліцензії”. Він включає в себе такі дозвільні документи:

  • страховий сертифікат;
  • сертифікат авіаційної служби;
  • сертифікат льотної придатності;
  • сертифікат експлуатанта.

Страховий сертифікат гарантує кожному пасажиру вертольота відшкодування збитків у разі затримки під час перевезення (для чартерних рейсів). Крім цього, передбачена матеріальна компенсація за псування або втрату майна пасажирів, а, найголовніше — за тілесні ушкодження або загибель.

Сертифікат авіаційної служби підтверджує право здійснювати перевезення пасажирів повітряним транспортом в межах території України. Сертифікати льотної придатності підтверджують технічну справність вертольотів компанії Helitour, їх повну придатність до перельотів. Сертифікат експлуатанта підтверджує право Компанії на здійснення комерційних перевезень.

Можливості компанії Helitour

Компанія Helitour пропонує своїм клієнтам багато можливостей політати на гелікоптері в Києві. Розроблено спеціальні оглядові екскурсійні польоти на гелікоптері різної тривалості над Києвом. При бажанні можна здійснити прогулянку над національним парком Межигір’я, або оглянути зону відчуження під час польоту над містами Прип’ять і Чорнобиль.

Компанія Helitour не обмежує свої можливості екскурсійними програмами. Всі бажаючі можуть замовити чартерний переліт в будь-яке місто нашої країни або замовити вертоліт для здійснення весільних заходів. Не наражайте своє життя на небезпеку, користуйтеся послугами ліцензованої компанії Helitour.

Повернутись на головну