Що я зможу побачити ? - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Що я зможу побачити ?

Що я зможу побачити?

Повітряна прогулянка на вертольоті — це справжнє диво, що дозволяє забути про всі наші проблем. Перебування в небі якимось дивним чином змушує нас мріяти, змінювати своє ставлення до життя. Замовивши тур у компанії Helitour, ви отримаєте можливість із запаморочливої висоти оглянути чудові міста, нескінченні простори, які будуть як на долоні, і, звичайно ж, отримати неймовірні емоції в подарунок!

Тури на вертольоті від компанії Helitour: оглядові польоти по всій Україні

Компанія Helitour пропонує безліч цікавих варіантів подорожей на вертольотах. Наприклад, політ над Києвом і околицями дозволить побачити з нового ракурсу цікаві місця столиці, Собори, площі, пам’ятники архітектури, величні мости через Дніпро, чудові парки, сквери і багато інших об’єктів, які при пішій прогулянці виглядають не настільки привабливо. При цьому за нетривалий політ ви зможете оглянути стільки пам’яток, скільки не обійти і за день.

Можна вибрати і будь-які інші маршрути: польоти над Київським морем, Вишгородом, національним парком Межигір’я з колишньою президентською резиденцією, де крім розкішних житлових споруд розміщені паркові комплекси, зоопарк, тенісні корти, причали і багато інших об’єктів. Також компанія Helitour пропонує польоти над Прип’яттю, Чорнобильською АЕС, де ви зможете розглянути станцію, захисний саркофаг над енергоблоком, що вибухнув, побачити занедбані населені пункти.

Чималою популярністю сьогодні користуються чартерні рейси по населених пунктах України, які вибирають як бізнесмени, так і туристи, мандрівники. Наприклад, розкішний тур в Буковель дозволить насолодитися чудовим видом засніжених схилів, серед яких ви побачите кілометри гірськолижних трас і численні споруди, що постають перед поглядом, немов мініатюрні іграшкові будиночки.Таку подорож ви можете здійснити самі або з друзями — компанія Helitour має в розпорядженні повітряні судна, розраховані на різну кількість пасажирів.

Політ на вертольоті: незабутні емоції, які варто пережити кожному

Політ на вертольоті — це не тільки прекрасні панорами, а й божевільні емоції в подарунок. З моменту вертикального зльоту і на протязі всього туру, включаючи посадку, наші пілоти змусять вас випробувати масу відчуттів, які залишаться в пам’яті на все життя. Комфортні сидіння та особлива конструкція вікон забезпечать панорамний вид. При цьому ви зможете не тільки помилуватися околицями, а й зробити багато пам’ятних знімків.

Читати про красу польотів і неймовірні відчуття можна нескінченно, але краще один раз спробувати і відчути на собі ту божевільну гаму почуттів, вибух адреналіну, який переповнюють душу під час запаморочливих віражів. Це “вау-емоції”, що змушують відчувати неймовірну радість, повне відчуття свободи, відриву від щоденної метушні. Пілоти Helitour — аси, які не можуть і дня прожити без неба, і вас змусять полюбити його всім серцем.

Ви можете піднести ці чудові емоції в подарунок своїм друзям, близьким і рідним людям. Просто виберіть тур, оплатіть, а ми доставимо подарунковий сертифікат в найкоротші терміни. Сертифікат дійсний протягом декількох місяців, тому одержувач зможе сам визначити зручний для себе час і призначити день польоту. Політ на гелікоптері стане відмінним несподіваним креативним презентом на будь – яке торжество, будь то день народження, ювілей, річниця весілля або просто спосіб провести найромантичніше побачення — в небі.

Повернутись на головну