Чи повинен я платити за фотозйомку ? - Helitour
Київ
Київ Одеса
+38 097 619 89 86
Забронювати

Чи повинен я платити за фотозйомку ?

Унікальні знімки польоту з висоти

Такими фотографіями ви можете поповнити свою колекцію, якщо скористаєтеся можливістю здійснити політ над столицею і її околицями. Компанія Helitour приймає заявки від усіх бажаючих, до послуг клієнтів – надійні вертольоти Robinson R44 (на 3 особи), Eurocopter EC120 (вміщує 4 пасажири), Bell 407 (для 5 пасажирів), а також досвідчені пілоти, які прекрасно знають маршрут. < / p> < p>Існує думка, що робити фотографії найкраще з місця біля пілота, але це не так, гелікоптер Robinson R44 має вигнуті віконні блістери, які забезпечують чудовий огляд з будь-якого місця. Але якщо все-таки є бажання летіти поряд з пілотом, це можна організувати, головне – повідомити менеджерів при оформленні замовлення, щоб ми врахували всі нюанси при розміщенні пасажирів. Платити за можливість робити знімки не потрібно.

Що пропонує Helitour?

Наша компанія вже не один рік займається вертолітними турами, в наявності є всі необхідні ліцензії та сертифікати: авіаційної служби, льотної придатності, ми відповідаємо за безпеку своїх пасажирів, тому техніка завжди знаходиться у відмінному стані.

Пропонуємо польоти:

  • оглядовий – над Києвом, на 18 хвилин;
  • в Межигір’я – на 24 хвилини;
  • над Києвом та Межигір’ям – на 30 хвилин;
  • в Прип’ять і Чорнобиль – на 110 хвилин;
  • Тур “Церква на воді”, включає політ над столицею і посадку біля храму –75 хвилин.

У нас також можна замовити таку розвагу, як хелі-скі– спуск по сніжному схилу по необлаштованій трасі, з підйомом до точки старту на вертольоті. Багато клієнтів так підкорюють недоступні вершини і замовляють тури з Києва в Карпати. Всі польоти потрібно бронювати за 2 доби до назначеної дати.

З нашою допомогою ви можете влаштувати незабутній День народження або річницю весілля, ми приймаємо замовлення на політ для двох, або для весільних розваг. Особливих вимог немає, головне, щоб у клієнтів не було страху висоти, тому перш, ніж влаштовувати сюрприз, варто прояснити цей момент у учасників свята. Малюків до 6 років теж брати не рекомендуємо, діти можуть злякатися незвичайних відчуттів на висоті. Що стосується підлітків до 16 років, то замовлення від них ми приймаємо, але на борт беремо тільки в супроводі дорослих.

Гарантії та ціни

Вартість послуги залежить від тривалості польоту і обраного маршруту, за бажанням клієнта ми можемо прокласти індивідуальний. Час для перебування в повітрі не обмежений, але важливо повернутися на базу до заходу сонця. Так що взимку ці часові рамки необхідно враховувати, оскільки темніє рано. Єдине, що може стати перешкодою – погодні умови, дрібний дощ або слабкий сніг не будуть перешкодою, але сильний снігопад або гроза, низька хмарність – так. При несприятливому прогнозі синоптиків ми зміщуємо години польоту або переносимо його на інший день. Якщо клієнта такий час не влаштовує, то повертаємо гроші.

Знайти нас нескладно, аеродром знаходиться на території Гідропарку, для тих, хто прибуває на особистих автомобілях, є парковка. Так що рекомендуємо вам скористатися можливістю отримати насолоду від польоту та зробити дивовижні фотографії, які отримають чимало лайків і коментів.

Повернутись на головну